ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Hallo, mijn naam is Marion Groen en samen met mijn collega Henny Top verzorg ik de administratie en inkoop binnen de ziekenhuisapotheek.

Wij zorgen ervoor dat nieuwe geneesmiddelen in het computersysteem komen zodat deze door de apothekersassistentes besteld en afgeleverd kunnen worden. Iedere dag worden er bestellingen gedaan van geneesmiddelen, infusen, emballage en dergelijke. Bij ontvangst van de geneesmiddelen worden pakbonnen meegeleverd. Deze pakbonnen worden door ons in het computersysteem ingeboekt. Vervolgens controleren we de facturen die na goedkeuring betaald worden door de afdeling Financiën & Control. Wij maken nota’s voor derden (tehuizen, GGZinstellingen, openbare apotheken, andere ziekenhuisapotheken) die geneesmiddelen van ons afnemen en wij verzorgen (verbruiks)overzichten voor diverse afdelingen binnen het ziekenhuis. Het archiveren van formulieren en bereidingsprotocollen behoort ook tot onze taak.

Verder zorgen wij ervoor dat er goede contracten worden afgesloten met onze leveranciers, dat deze verwerkt worden in ons computersysteem en letten wij erop dat de afspraken worden nageleefd door zowel groothandel als leveranciers. Voor het kwaliteitssysteem is het belangrijk dat onze werkzaamheden worden beschreven in een werkinstructie en/of bedieningsvoorschriften. Ook hierin dragen wij ons steentje bij.

ZIEKENHUISAPOTHEKER
ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

APOTHEKERSASSISTENT
DISTRIBUTIEASSISTENT
PRODUCTIE ASSISTENT
FARMACEUTISCH MEDEWERKER
FARMACEUTISCH ANALIST
SECRETARESSE
VACATURES