ALGEMEEN

Welkom op de website van de ziekenhuisapotheek van Gelre ziekenhuizen: apotheek Gelre ziekenhuizen. De ziekenhuisapotheek is een afdeling van Gelre ziekenhuizen, het algemeen ziekenhuis voor de regio Apeldoorn/ Zutphen.

Wist u dat de ziekenhuisapotheek van Gelre ziekenhuizen jaarlijks meer dan 250.000 recepten verwerkt en dat wij in totaal zo’n 2.000 bedden voorzien van geneesmiddelen? De medewerkers van de ziekenhuisapotheek zorgen ervoor dat de patiënten in het ziekenhuis, maar ook in diverse andere instellingen in de regio zoals verpleeghuizen, psychiatrische instellingen, de ambulancedienst, etc. worden voorzien van geneesmiddelen. Dit wordt mogelijk gemaakt door ruim 70 medewerkers.

Op deze site kunt u algemene informatie vinden over de ziekenhuisapotheek, meer specifieke informatie over de speerpunten van de ziekenhuisapotheek en kunt u kennis maken met onze specialisten en enkele van onze medewerkers. Bent u op zoek naar een baan binnen de ziekenhuisapotheek van Gelre ziekenhuizen, dan verwijzen wij u graag naar de vacatures. Heeft u een vraag, dan kunt u via deze site contact met ons opnemen.

VERZORGINGSGEBIED
MISSIE
ONTWIKKELINGEN
JAARVERSLAGEN
ONZE SPECIALISTEN
LINKS